Kırmızı biber, yeşil biber, soğan yemeklik doğranır ve sıvı yağda kavrulur. Tavuk kıyması da eklenip kavrulur. Domatesler rendelenir, kıymaya ilave edilir ve pişirilir. İnce kesilmiş maydanoz, biber salçası, biraz sıcak su, soya sosu, karabiber, pul biber, kırmızı toz biber, kekik eklenir pişirilir. Patlıcanlar küp küp kesilip kızartılır. Kızarmış patlıcanların yarısı tepsiye konur. Üzerine kıymalı harcı dökülür. Kalan patlıcanlar da harcın üzerine konur. Üstüne domates dilimleri koyulur ve biraz sıcak su dökülüp, fırında pişirilir.
1 Mayıs 2012 Salı
Fırında Kıymalı Patlıcan
Gönderen
Selin
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
Yabancı etamin sitelerine aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz. Bu siteleri uzun süredir takip ediyorum, harika etamin desenleri var… ...
-
Zeytinyağı tavaya konur kızdırılır. Kuşbaşı doğranmış tavuk etleri ilave edilir ve renkleri dönene dek kavrulur. Küp kesilmiş yeşil biberler...
-
4 Yumurta Yarım küçük boy soğan Küçük bir parça kabak Küçük bir parça pırasa 3 Kök ıspanak 5 Mantar Tuz, karabiber Sıvı yağ ...
-
Tığ işi çiçeklerden yapılmış olan kalpli kapı süsünü buradaki blogda buldum.
-
Kızlarınızı sevindirmek için örebileceğiniz bu bebeklere bayıldım. Bu güzel kızları şu blogda buldum.
0 yorum:
Yorum Gönder