Piyazlık kesilmiş soğan sıvı yağla birlikte sotelenir.
Kibrit biçiminde kesilmiş taze fasulye eklenir, sotelemeye devam edilir.
Sırasıyla ince doğranmış karnıbahar, kibrit biçiminde kesilmiş patates, kabak,
yeşil biber ilave edilir sotelenir (sebzeler biraz diri kalmalı). Yeterince su,
tuz, karabiber, pul biber konur ve suyu kaynayana kadar pişirilir. Kaynayınca
noodle, tavuk veya et suyu tableti, kimyon ilave edilir. Biraz sulu kalacak
şekilde pişirilir.
8 Ekim 2012 Pazartesi
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
Son zamanlarda birçok Kore dizisi izledim. İzlediğim, beğendiğim, tavsiye edebileceğim diziler: Cheese İn The Trap, Splash Splash Love, S...
-
Elde örülmüş kırlentleri ve battaniyeleri çok severim. Bir motif bulduğum zaman battaniyede ve kırlentte nasıl durur acaba diye düşünürü...
-
Küçük kızlar için örülmüş olan tığ işi bebek elbisesini buradaki blogda buldum.
-
Marifetli hanımların küçük prensesleri için yapabileceği cüzdanı (küçük çantayı) çok beğendim.
-
File işi dantel örneği arayan hanımlar şu blogda çok güzel danteller var. Ben dantel yapmasını bilmiyorum. Etamini çok seviyo...
-
1 Paket sebzeli noodle 1 Su bardağı hamsi balığı (kılçıkları başı içi kuyrukları temizlenmiş) 1 Küçük soğan (piyazlık kesilmiş) 1 ...
-
Kurdele nakışıyla yapılmış olan bu zarif perde tutacağını buradaki blogda buldum.
0 yorum:
Yorum Gönder