Tavuk etleri küp küp doğranır biraz sıvı yağ, tuz,
karabiber, pul biber, kırmızı toz biber ve kekikle karıştırdıktan sonra
buzdolabında 1-2 saat bekletilir. Teflon tava hiç yağ konmadan kızdırılır ve
baharatlı tavuk tavaya alınır kavrulur. Lavaş ekmeklerine kıvırcık yaprakları,
domates dilimleri, piyazlık kesilmiş kuru soğan, iri doğranmış taze soğan, patates
kızartması ve kavrulmuş tavuk konur. Dürüm şeklinde sarılır servis yapılır.
21 Ocak 2013 Pazartesi
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
Yabancı etamin sitelerine aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz. Bu siteleri uzun süredir takip ediyorum, harika etamin desenleri var… ...
-
Zeytinyağı tavaya konur kızdırılır. Kuşbaşı doğranmış tavuk etleri ilave edilir ve renkleri dönene dek kavrulur. Küp kesilmiş yeşil biberler...
-
4 Yumurta Yarım küçük boy soğan Küçük bir parça kabak Küçük bir parça pırasa 3 Kök ıspanak 5 Mantar Tuz, karabiber Sıvı yağ ...
-
Tığ işi çiçeklerden yapılmış olan kalpli kapı süsünü buradaki blogda buldum.
0 yorum:
Yorum Gönder