Tavuk etleri küp küp doğranır biraz sıvı yağ, tuz,
karabiber, pul biber, kırmızı toz biber ve kekikle karıştırdıktan sonra
buzdolabında 1-2 saat bekletilir. Teflon tava hiç yağ konmadan kızdırılır ve
baharatlı tavuk tavaya alınır kavrulur. Lavaş ekmeklerine kıvırcık yaprakları,
domates dilimleri, piyazlık kesilmiş kuru soğan, iri doğranmış taze soğan, patates
kızartması ve kavrulmuş tavuk konur. Dürüm şeklinde sarılır servis yapılır.
21 Ocak 2013 Pazartesi
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
Son zamanlarda birçok Kore dizisi izledim. İzlediğim, beğendiğim, tavsiye edebileceğim diziler: Cheese İn The Trap, Splash Splash Love, S...
-
125gr. Margarin (yumuşak) Yarım su bardağı sıvı yağ 1 Yumurta 4 Yemek kaşığı dolusu pudra şekeri 1 Kabartma tozu 2 Vanilya A...
-
Küçük kızlar için örülmüş olan tığ işi bebek elbisesini buradaki blogda buldum.
-
Marifetli hanımların küçük prensesleri için yapabileceği cüzdanı (küçük çantayı) çok beğendim.
-
File işi dantel örneği arayan hanımlar şu blogda çok güzel danteller var. Ben dantel yapmasını bilmiyorum. Etamini çok seviyo...
-
1 Paket sebzeli noodle 1 Su bardağı hamsi balığı (kılçıkları başı içi kuyrukları temizlenmiş) 1 Küçük soğan (piyazlık kesilmiş) 1 ...
0 yorum:
Yorum Gönder