4 Mart 2013 Pazartesi

Muzlu Bisküvi Pastası



1 Paket pötibör bisküvi
1 Paket krem şanti
1 Paket vanilyalı puding
1 Paket kahve (tek içimliklerden)
1 Yemek kaşığı tereyağı
4 Adet Muz
Süt, hindistan cevizi rendesi
Yapılışı: 1 Su bardağı sütle kahve karıştırılır. 1 Su bardağı+çeyrek su bardağı sütle birlikte krem şanti çırpılır. Bisküviler kahveli sütle ıslatılır ve tepsiye dizilir. Üzerine krem şanti sürülür, dilimlenmiş muzlar dizilir. Üzerine tekrar kahveli sütle ıslatılmış bisküviler dizilir (elinizdeki malzeme bitene dek bu şekilde devam edin). En üstüne krem şantiyi sürülür, buzdolabına kaldırılır. Puding süt ve tereyağıyla birlikte üzerinde yazan tarife göre pişirilir (pudingi süt miktarını yarım su bardağı azaltarak pişirdim). Puding soğuyunca pastanın üzerine dökülür. Pastanın üstüne boca hindistan cevizi serpilir, istenilen şekilde süslenir. Muzlu bisküvi pastası buzdolabında birkaç saat bekletildikten sonra servis yapılır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Total Pageviews

Son Yazılar

RASTGELE

Popüler Yayınlar