Kıyma, rondodan geçirilmiş bayat ekmek, rendelenmiş soğan,
ince doğranmış maydanoz, yumurta, tuz, karabiber, pul biber, nane, kimyon,
kırmızı toz biber bir kapta yoğrulur. Köfte şekilleri verilir kızartılır. Biber
salçasıyla domates salçası sıvı yağla birlikte kavrulur. Yeterince su eklenir,
koyuca sos kıvamında bir sos pişirilir. Pideler doğranır, yağ koymadan tavada
ısıtılır. Servis tabağına pideler alınır, üzerlerine sarımsaklı yoğurt dökülür.
Köfteler dizilir, köftelerin üzerlerine salçalı sos gezdirilir.
4 Mart 2013 Pazartesi
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
Son zamanlarda birçok Kore dizisi izledim. İzlediğim, beğendiğim, tavsiye edebileceğim diziler: Cheese İn The Trap, Splash Splash Love, S...
-
Elde örülmüş kırlentleri ve battaniyeleri çok severim. Bir motif bulduğum zaman battaniyede ve kırlentte nasıl durur acaba diye düşünürü...
-
125gr. Margarin (yumuşak) Yarım su bardağı sıvı yağ 1 Yumurta 4 Yemek kaşığı dolusu pudra şekeri 1 Kabartma tozu 2 Vanilya A...
-
Küçük kızlar için örülmüş olan tığ işi bebek elbisesini buradaki blogda buldum.
-
Marifetli hanımların küçük prensesleri için yapabileceği cüzdanı (küçük çantayı) çok beğendim.
-
File işi dantel örneği arayan hanımlar şu blogda çok güzel danteller var. Ben dantel yapmasını bilmiyorum. Etamini çok seviyo...
-
1 Paket sebzeli noodle 1 Su bardağı hamsi balığı (kılçıkları başı içi kuyrukları temizlenmiş) 1 Küçük soğan (piyazlık kesilmiş) 1 ...
0 yorum:
Yorum Gönder