Kıyma, rondodan geçirilmiş bayat ekmek, rendelenmiş soğan,
ince doğranmış maydanoz, yumurta, tuz, karabiber, pul biber, nane, kimyon,
kırmızı toz biber bir kapta yoğrulur. Köfte şekilleri verilir kızartılır. Biber
salçasıyla domates salçası sıvı yağla birlikte kavrulur. Yeterince su eklenir,
koyuca sos kıvamında bir sos pişirilir. Pideler doğranır, yağ koymadan tavada
ısıtılır. Servis tabağına pideler alınır, üzerlerine sarımsaklı yoğurt dökülür.
Köfteler dizilir, köftelerin üzerlerine salçalı sos gezdirilir.
4 Mart 2013 Pazartesi
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
Yabancı etamin sitelerine aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz. Bu siteleri uzun süredir takip ediyorum, harika etamin desenleri var… ...
-
Zeytinyağı tavaya konur kızdırılır. Kuşbaşı doğranmış tavuk etleri ilave edilir ve renkleri dönene dek kavrulur. Küp kesilmiş yeşil biberler...
-
4 Yumurta Yarım küçük boy soğan Küçük bir parça kabak Küçük bir parça pırasa 3 Kök ıspanak 5 Mantar Tuz, karabiber Sıvı yağ ...
-
Tığ işi çiçeklerden yapılmış olan kalpli kapı süsünü buradaki blogda buldum.
-
Kızlarınızı sevindirmek için örebileceğiniz bu bebeklere bayıldım. Bu güzel kızları şu blogda buldum.
0 yorum:
Yorum Gönder