12 Eylül 2017 Salı

Bisküvili Muhallebi


Muhallebisi İçin:
2,5 Su bardağı süt
Yarım su bardağı+çeyrek su bardağı un
Yarım su bardağı şeker
1 Vanilya

Üzeri İçin:
1 Paket krem şanti
1 Su bardağı süt
1 Paket Eti kakaolu bisküvi

Yapılışı: 1 Paket bisküvi rondo da toz haline getirilir ve bir kenarda bekletilir. Muhallebi malzemeleri tencereye konur, mikserle çırpılıp pişirilir. Ocaktan alınır, mikserle 3-4 dakika çırpılır. Küçük bir tepsiye bisküvinin yarısı dökülüp yayılır. Üzerine sıcak haldeki muhallebi dökülüp yayılır. Muhallebi buzdolabında soğutulur. Üzerine 1 su bardağı sütle çırpılmış krem şanti sürülür. Üzerine kalan bisküvi serpilir. Buzdolabında birkaç saat bekletildikten sonra servis yapılır.


0 yorum:

Yorum Gönder

Total Pageviews

Son Yazılar

RASTGELE

Popüler Yayınlar