Hamsiler temizlenir (kılçıkları da çıkarılacak) yıkanır.
Hazırlanan hamsiler süzgeçte bekletilir. Bol soğan piyazlık doğranır tavaya
alınır. Üzerine dilimlenmiş sarımsaklar ve doğranmış maydanozlar serpilir. Hazırlanan
hamsiler tavadaki malzemenin üstüne dizilir. Biraz sıvı yağ, karabiber, tuz,
yeteri kadar su çırpılır hamsilerin üzerine gezdirilir. Limon dilimleri de
hamsilerin üzerine konur ve bir kapak kapatılır. Kısık ateşte pişirilir.
10 Aralık 2012 Pazartesi
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
Muhallebisi İçin: 2,5 Su bardağı süt Yarım su bardağı+çeyrek su bardağı un Yarım su bardağı şeker 1 Vanilya Üzeri İçin: 1...
-
Manhole Tür: Romantik, Komedi, Fantastik, Gençlik Bölüm Sayısı: 16 Yapım Yılı: 2017 Ülke: Güney Kore Oyuncular: Kim ...
-
2 Yumurta (1 sarısı üzerine) 100gr. Yumuşak tereyağı 1 Su bardağı süt Çeyrek su bardağı sıvı yağ 1 Paket yaş maya 1 Yemek kaşığı şe...
-
Labne peynirini çok severim. Pınar ve Tavsiye Kanalı Pınar Labne Peyniri göndermişler. Paketin içinde rozet, Pınar Labnenin indiri...
-
7 Küçük patates 1 Domates 1 Tatlı kaşığı salça Sıvı yağ (kızartmak için) İçi için: 350gr. Mantar 1 Soğan Sızma zeytinyağı Tu...
1 yorum:
hamsinin tam zamanı bol bol yemeli elinize sağlık
Yorum Gönder