Tavuk etleri küp küp doğranır biraz sıvı yağ, tuz,
karabiber, pul biber, kırmızı toz biber ve kekikle karıştırdıktan sonra
buzdolabında 1-2 saat bekletilir. Teflon tava hiç yağ konmadan kızdırılır ve
baharatlı tavuk tavaya alınır kavrulur. Lavaş ekmeklerine kıvırcık yaprakları,
domates dilimleri, piyazlık kesilmiş kuru soğan, iri doğranmış taze soğan, patates
kızartması ve kavrulmuş tavuk konur. Dürüm şeklinde sarılır servis yapılır.
21 Ocak 2013 Pazartesi
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
Hamsiler temizlenir (kılçıkları da çıkarılacak) yıkanır. Hazırlanan hamsiler süzgeçte bekletilir. Bol soğan piyazlık doğranır tavaya alı...
-
1 Paket etimek Yarım su bardağı fındık 1 Paket çikolata sosu Şerbeti İçin: 2 Su bardağı şeker 2 Su bardağı su Kreması İçin: ...
-
Çiçek hanımın ördüğü örgü sepetini çok beğendim, ayrıntılar için Çiçek hanımın bloguna bakabilirsiniz…
-
Aygün hanımın meyvelerden ve kurdelelerden yaptığı kapı çelengini çok beğendim çok güzel olmuş.
-
İçi için: Kıyma, haşlanmış ıspanak, soğan, Salça, sıvı yağ, maydanoz, tuz, karabiber Sosu için: 1 Şişe soda Yarım su bardağı sıvı ...
0 yorum:
Yorum Gönder