Tavuk etleri küp küp doğranır biraz sıvı yağ, tuz,
karabiber, pul biber, kırmızı toz biber ve kekikle karıştırdıktan sonra
buzdolabında 1-2 saat bekletilir. Teflon tava hiç yağ konmadan kızdırılır ve
baharatlı tavuk tavaya alınır kavrulur. Lavaş ekmeklerine kıvırcık yaprakları,
domates dilimleri, piyazlık kesilmiş kuru soğan, iri doğranmış taze soğan, patates
kızartması ve kavrulmuş tavuk konur. Dürüm şeklinde sarılır servis yapılır.
21 Ocak 2013 Pazartesi
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
Fırında çupranın tarifini Pembe Tatlardan aldım. Orijinal tarifte çupraların içlerine limon dilimleri konuluyordu. Ben limon yer...
-
10 Bölümlük güzel bir dizi olan Nail Shop Paris adlı Kore dizisinin konusu kısaca şöyle: Hikaye, Hong Yeo-Joo adlı kadın karakterin ken...
0 yorum:
Yorum Gönder