Tavuk etleri küp küp doğranır biraz sıvı yağ, tuz,
karabiber, pul biber, kırmızı toz biber ve kekikle karıştırdıktan sonra
buzdolabında 1-2 saat bekletilir. Teflon tava hiç yağ konmadan kızdırılır ve
baharatlı tavuk tavaya alınır kavrulur. Lavaş ekmeklerine kıvırcık yaprakları,
domates dilimleri, piyazlık kesilmiş kuru soğan, iri doğranmış taze soğan, patates
kızartması ve kavrulmuş tavuk konur. Dürüm şeklinde sarılır servis yapılır.
21 Ocak 2013 Pazartesi
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
Muhallebisi İçin: 2,5 Su bardağı süt Yarım su bardağı+çeyrek su bardağı un Yarım su bardağı şeker 1 Vanilya Üzeri İçin: 1...
-
Manhole Tür: Romantik, Komedi, Fantastik, Gençlik Bölüm Sayısı: 16 Yapım Yılı: 2017 Ülke: Güney Kore Oyuncular: Kim ...
-
2 Yumurta (1 sarısı üzerine) 100gr. Yumuşak tereyağı 1 Su bardağı süt Çeyrek su bardağı sıvı yağ 1 Paket yaş maya 1 Yemek kaşığı şe...
-
Labne peynirini çok severim. Pınar ve Tavsiye Kanalı Pınar Labne Peyniri göndermişler. Paketin içinde rozet, Pınar Labnenin indiri...
-
7 Küçük patates 1 Domates 1 Tatlı kaşığı salça Sıvı yağ (kızartmak için) İçi için: 350gr. Mantar 1 Soğan Sızma zeytinyağı Tu...

0 yorum:
Yorum Gönder