Balıklar temizlenir, fileto haline getirilir. Alabalıklar önce boydan sonra da enlemesine, 4 parça olacak şekilde kesilir. Arpacık soğanları sıvı yağla birlikte hafif pembeleşene kadar kavrulur. Doğranmış yeşil biberler eklenir, kavrulmaya devam edilir. Doğranmış mantarlar ilave edilir kavrulur. Doğranmış maydanozlar, kiraz domatesler, tuz, karabiber, pul biber, kırmızı toz biber koyulur. 3-4 Dakika daha kavrulur. Üzerine balık dilimleri konur. Limon dilimleri konur ve yeterince su ilave edilir. Tencerenin kapağı kapatılır ve yemek pişirilir.
2 Şubat 2015 Pazartesi
Mantarlı Alabalık
Gönderen
Selin
Balıklar temizlenir, fileto haline getirilir. Alabalıklar önce boydan sonra da enlemesine, 4 parça olacak şekilde kesilir. Arpacık soğanları sıvı yağla birlikte hafif pembeleşene kadar kavrulur. Doğranmış yeşil biberler eklenir, kavrulmaya devam edilir. Doğranmış mantarlar ilave edilir kavrulur. Doğranmış maydanozlar, kiraz domatesler, tuz, karabiber, pul biber, kırmızı toz biber koyulur. 3-4 Dakika daha kavrulur. Üzerine balık dilimleri konur. Limon dilimleri konur ve yeterince su ilave edilir. Tencerenin kapağı kapatılır ve yemek pişirilir.
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
Muhallebisi İçin: 2,5 Su bardağı süt Yarım su bardağı+çeyrek su bardağı un Yarım su bardağı şeker 1 Vanilya Üzeri İçin: 1...
-
Manhole Tür: Romantik, Komedi, Fantastik, Gençlik Bölüm Sayısı: 16 Yapım Yılı: 2017 Ülke: Güney Kore Oyuncular: Kim ...
-
2 Yumurta (1 sarısı üzerine) 100gr. Yumuşak tereyağı 1 Su bardağı süt Çeyrek su bardağı sıvı yağ 1 Paket yaş maya 1 Yemek kaşığı şe...
-
Labne peynirini çok severim. Pınar ve Tavsiye Kanalı Pınar Labne Peyniri göndermişler. Paketin içinde rozet, Pınar Labnenin indiri...
-
7 Küçük patates 1 Domates 1 Tatlı kaşığı salça Sıvı yağ (kızartmak için) İçi için: 350gr. Mantar 1 Soğan Sızma zeytinyağı Tu...

0 yorum:
Yorum Gönder