20 Temmuz 2015 Pazartesi
Taze Börülce Yemeği
Gönderen
Selin
Börülcelerin uçları kesilir, ikiye veya üçe kesilir yıkanır. Kuru Soğan yemeklik doğranır, sıvı yağla birlikte kavrulur. Börülceler, rendelenmiş veya küçük küçük doğranmış domatesler eklenir domates suyunu çekene kadar pişirilir. 1 Tatlı kaşığı şeker, tuz, yeterince sıcak su ilave edilir yemek pişirilir.
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
Ev usulü gözlemeyi ilk kez yaptım ve çok beğendim. Gözlemenin içine istediğiniz harcı koyabilirsiniz. Gözlemeleri Patatesli, ıspanaklı, ...
-
Kurdele nakışıyla yapılmış olan bu zarif perde tutacağını buradaki blogda buldum.
-
Linkleri tıklayınca birbirinden güzel etamin desenlerine ulaşabilirsiniz. http://www.pinterest.com/silverwing67/x-stitch-berlin-and-antiqu...
-
450gr. (3 küçük boy) kabak 1 Küçük soğanın suyu 1 Su bardağı uzun taneli jasmin pirinç Yarım kahve fincanı+1,5 yemek kaşığı soya sosu...
-
Elde açma ıspanaklı kol böreğinin tarifini Kemal Paşa Tatlısı adlı siteden aldım. İlk başta yapabilirmiyim diye korktum ama açılması kol...
0 yorum:
Yorum Gönder