Pırasa küçük küçük doğranır sıvı yağla birlikte sotelenir. Kabak,
patates, havuç rendelenir pırasaya eklenir ve kavrulur. Tuz, karabiber ilave
edilir karıştırılır. Yumurtalar kırılır, yumurtaların üzerlerine tuz, pul biber
serpilir. Yumurtaların akları pişene dek pişirilir.
1 Nisan 2013 Pazartesi
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
Ev usulü gözlemeyi ilk kez yaptım ve çok beğendim. Gözlemenin içine istediğiniz harcı koyabilirsiniz. Gözlemeleri Patatesli, ıspanaklı, ...
-
Kurdele nakışıyla yapılmış olan bu zarif perde tutacağını buradaki blogda buldum.
-
Linkleri tıklayınca birbirinden güzel etamin desenlerine ulaşabilirsiniz. http://www.pinterest.com/silverwing67/x-stitch-berlin-and-antiqu...
-
450gr. (3 küçük boy) kabak 1 Küçük soğanın suyu 1 Su bardağı uzun taneli jasmin pirinç Yarım kahve fincanı+1,5 yemek kaşığı soya sosu...
-
Elde açma ıspanaklı kol böreğinin tarifini Kemal Paşa Tatlısı adlı siteden aldım. İlk başta yapabilirmiyim diye korktum ama açılması kol...
1 yorum:
yumurtalarda en kıvamında olmuş eline sağlık
Yorum Gönder