Pırasa küçük küçük doğranır sıvı yağla birlikte sotelenir. Kabak,
patates, havuç rendelenir pırasaya eklenir ve kavrulur. Tuz, karabiber ilave
edilir karıştırılır. Yumurtalar kırılır, yumurtaların üzerlerine tuz, pul biber
serpilir. Yumurtaların akları pişene dek pişirilir.
1 Nisan 2013 Pazartesi
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
1 Paket etimek Yarım su bardağı fındık 1 Paket çikolata sosu Şerbeti İçin: 2 Su bardağı şeker 2 Su bardağı su Kreması İçin: ...
-
Hamsiler temizlenir (kılçıkları da çıkarılacak) yıkanır. Hazırlanan hamsiler süzgeçte bekletilir. Bol soğan piyazlık doğranır tavaya alı...
-
Çiçek hanımın ördüğü örgü sepetini çok beğendim, ayrıntılar için Çiçek hanımın bloguna bakabilirsiniz…
-
Aygün hanımın meyvelerden ve kurdelelerden yaptığı kapı çelengini çok beğendim çok güzel olmuş.
1 yorum:
yumurtalarda en kıvamında olmuş eline sağlık
Yorum Gönder