Muhallebisi
İçin:
2,5
Su bardağı süt
Yarım
su bardağı+çeyrek su bardağı un
Yarım
su bardağı şeker
1
Vanilya
Üzeri
İçin:
1
Paket krem şanti
1
Su bardağı süt
1
Paket Eti kakaolu bisküvi
Yapılışı:
1 Paket bisküvi rondo da toz haline getirilir ve bir kenarda
bekletilir. Muhallebi malzemeleri tencereye konur, mikserle çırpılıp
pişirilir. Ocaktan alınır, mikserle 3-4 dakika çırpılır. Küçük
bir tepsiye bisküvinin yarısı dökülüp yayılır. Üzerine sıcak
haldeki muhallebi dökülüp yayılır. Muhallebi buzdolabında
soğutulur. Üzerine 1 su bardağı sütle çırpılmış krem şanti
sürülür. Üzerine kalan bisküvi serpilir. Buzdolabında birkaç
saat bekletildikten sonra servis yapılır.
0 yorum:
Yorum Gönder