Balıklar temizlenir, fileto haline getirilir. Alabalıklar önce boydan sonra da enlemesine, 4 parça olacak şekilde kesilir. Arpacık soğanları sıvı yağla birlikte hafif pembeleşene kadar kavrulur. Doğranmış yeşil biberler eklenir, kavrulmaya devam edilir. Doğranmış mantarlar ilave edilir kavrulur. Doğranmış maydanozlar, kiraz domatesler, tuz, karabiber, pul biber, kırmızı toz biber koyulur. 3-4 Dakika daha kavrulur. Üzerine balık dilimleri konur. Limon dilimleri konur ve yeterince su ilave edilir. Tencerenin kapağı kapatılır ve yemek pişirilir.
2 Şubat 2015 Pazartesi
Mantarlı Alabalık
Gönderen
Selin
Balıklar temizlenir, fileto haline getirilir. Alabalıklar önce boydan sonra da enlemesine, 4 parça olacak şekilde kesilir. Arpacık soğanları sıvı yağla birlikte hafif pembeleşene kadar kavrulur. Doğranmış yeşil biberler eklenir, kavrulmaya devam edilir. Doğranmış mantarlar ilave edilir kavrulur. Doğranmış maydanozlar, kiraz domatesler, tuz, karabiber, pul biber, kırmızı toz biber koyulur. 3-4 Dakika daha kavrulur. Üzerine balık dilimleri konur. Limon dilimleri konur ve yeterince su ilave edilir. Tencerenin kapağı kapatılır ve yemek pişirilir.
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
1 Paket etimek Yarım su bardağı fındık 1 Paket çikolata sosu Şerbeti İçin: 2 Su bardağı şeker 2 Su bardağı su Kreması İçin: ...
-
Hamsiler temizlenir (kılçıkları da çıkarılacak) yıkanır. Hazırlanan hamsiler süzgeçte bekletilir. Bol soğan piyazlık doğranır tavaya alı...
-
Çiçek hanımın ördüğü örgü sepetini çok beğendim, ayrıntılar için Çiçek hanımın bloguna bakabilirsiniz…
-
Aygün hanımın meyvelerden ve kurdelelerden yaptığı kapı çelengini çok beğendim çok güzel olmuş.
0 yorum:
Yorum Gönder