Piyazlık kesilmiş soğan sıvı yağla birlikte sotelenir.
Kibrit biçiminde kesilmiş taze fasulye eklenir, sotelemeye devam edilir.
Sırasıyla ince doğranmış karnıbahar, kibrit biçiminde kesilmiş patates, kabak,
yeşil biber ilave edilir sotelenir (sebzeler biraz diri kalmalı). Yeterince su,
tuz, karabiber, pul biber konur ve suyu kaynayana kadar pişirilir. Kaynayınca
noodle, tavuk veya et suyu tableti, kimyon ilave edilir. Biraz sulu kalacak
şekilde pişirilir.
8 Ekim 2012 Pazartesi
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
Çiçek hanımın ördüğü örgü sepetini çok beğendim, ayrıntılar için Çiçek hanımın bloguna bakabilirsiniz…
-
Hamsiler temizlenir (kılçıkları da çıkarılacak) yıkanır. Hazırlanan hamsiler süzgeçte bekletilir. Bol soğan piyazlık doğranır tavaya alı...
-
1 Paket etimek Yarım su bardağı fındık 1 Paket çikolata sosu Şerbeti İçin: 2 Su bardağı şeker 2 Su bardağı su Kreması İçin: ...
-
İçi için: Kıyma, haşlanmış ıspanak, soğan, Salça, sıvı yağ, maydanoz, tuz, karabiber Sosu için: 1 Şişe soda Yarım su bardağı sıvı ...
0 yorum:
Yorum Gönder