Hamsiler temizlenir (kılçıkları da çıkarılacak) yıkanır.
Hazırlanan hamsiler süzgeçte bekletilir. Bol soğan piyazlık doğranır tavaya
alınır. Üzerine dilimlenmiş sarımsaklar ve doğranmış maydanozlar serpilir. Hazırlanan
hamsiler tavadaki malzemenin üstüne dizilir. Biraz sıvı yağ, karabiber, tuz,
yeteri kadar su çırpılır hamsilerin üzerine gezdirilir. Limon dilimleri de
hamsilerin üzerine konur ve bir kapak kapatılır. Kısık ateşte pişirilir.
10 Aralık 2012 Pazartesi
Total Pageviews
Son Yazılar
Marmelatlı Pastane Kurabiyesi Tarifi
Marmelatlı pastane kurabiyesi tadan herkesin beğendiği enfes bir...Ev Usulü Gözleme ve Çikolatalı Gözleme Tarifi
Ev usulü gözlemeyi ilk kez yaptım ve çok beğendim. Gözlemenin içine...Biberiyeli Ekmek Tarifi
Hazır ekmek hamurundan değişik ekmekler yapmayı seviyorum. Hamuruna...Kinder Joy İle Bayram
Kinder Joy ve Fikrimühim'e çok teşekkürler. Çocuklar çok...Tığ İşi Battaniye
...
RASTGELE
17/02/2015 - 1 Yorum Var
14/01/2014 - 0 Yorum Var
26/09/2017 - 0 Yorum Var
30/07/2012 - 0 Yorum Var
28/09/2013 - 0 Yorum Var
24/10/2017 - 0 Yorum Var
12/02/2013 - 0 Yorum Var
25/03/2013 - 0 Yorum Var
10/06/2013 - 0 Yorum Var
08/04/2012 - 0 Yorum Var
Popüler Yayınlar
-
Yabancı el işi sitelerine aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz… http://tecendoartesesonhos.blogspot.com/ http://vechernie-posidelk...
-
Hazır ekmek hamurundan değişik ekmekler yapmayı seviyorum. Hamuruna zeytinyağı, sarımsak ve biberiye koyduğum ekmeklerim çok lezzetli ...
-
Kinder Joy ve Fikrimühim'e çok teşekkürler. Çocuklar çok sevindiler, çocuklara bayram sürprizi oldu.
1 yorum:
hamsinin tam zamanı bol bol yemeli elinize sağlık
Yorum Gönder