10 Aralık 2012 Pazartesi

Jambonlu Erişte


2,5 Su bardağı erişte
1 Çay bardağı küp doğranmış dana jambonu
3 Dilim tavuk jambonu
1 Yeşil biber
1 Soğan
4 Yemek kaşığı soya sosu
Sıvı yağ, karabiber
Yapılışı: Yemeklik doğranmış soğan ve biberler tencereye alınır, sıvı yağ eklenip kavrulurlar. Küp doğranmış jambonlar ilave edilir kavurmaya devam edilir. Soya sosu, karabiber konur biraz çevrilir. Haşlanmış soğuk sudan geçirilmiş erişte eklenir. Erişteler ısınana kadar çevrilir ve ocaktan alınır.

1 yorum:

kış güneşi dedi ki...

çok severim erişteli tarifleri eline sağlık

Yorum Gönder

Total Pageviews

Son Yazılar

RASTGELE

  • Perde Tutacağı04/04/2012 - 0 Yorum Var
  • Buzdolabı İçin08/04/2016 - 0 Yorum Var
  • Patchwork Yastıklar20/11/2015 - 0 Yorum Var
  • Loreal Magıc Blur Set - Tavsiye Kanalı01/11/2014 - 0 Yorum Var
  • Soya Soslu Kabak ve Soya Soslu Pirinç17/11/2014 - 0 Yorum Var
  • Köfteli İslim Kebabı20/07/2015 - 0 Yorum Var
  • Kore Dizileri: Hear Your Voice-Ojakgyo Brothers-You're Beautiful31/08/2013 - 0 Yorum Var
  • Bulgur Köftesi14/01/2014 - 0 Yorum Var
  • Kalem Başlığı25/03/2013 - 0 Yorum Var
  • El İşleri 424/10/2017 - 0 Yorum Var

Popüler Yayınlar