10 Aralık 2012 Pazartesi

Sebzeli Sakatat


5 Küçük patates
1 Büyük soğan
1 Su bardağı yemeklik doğranmış kırmızı biber
2 Yeşil biber
1 Yürek
2 Böbrek
150gr. Karaciğer
100gr. Akciğer
Maydanoz
Sıvı yağ
Tuz, karabiber, pul biber
Kırmızı toz biber, kekik, nane
Yapılışı: Patatesler soyulur, yıkanır ve küçük küp küp doğrandıktan sonra kızartılır. Yemeklik doğranmış soğan sıvı yağla birlikte sotelenir. Yemeklik doğranmış biberler ilave edilir kavrulur. Küp küp doğranmış sakatat eklenip kavrulur. Doğranmış maydanoz katılır karıştırılır. Kızarmış patatesler, baharatlar ve tuz konduktan sonra 1-2 dakika daha çevrilir ocaktan alınır.

1 yorum:

kış güneşi dedi ki...

çiğeri severim hepsi beraber hiç denemedim elinize sağlık

Yorum Gönder

Total Pageviews

Son Yazılar

RASTGELE

  • Oyuncak Bebek Evi12/04/2012 - 0 Yorum Var
  • Kızartma Böreği22/05/2012 - 0 Yorum Var
  • Amigurumi Kuzular07/09/2013 - 0 Yorum Var
  • Mantarlı Tavuk Sote01/06/2012 - 0 Yorum Var
  • Tarçınlı Çikolatalı Kurabiye 08/10/2012 - 0 Yorum Var
  • Havlu Kenarları ve Kenar Dantelleri07/10/2015 - 0 Yorum Var
  • Mutfak Askılığı21/09/2013 - 1 Yorum Var
  • Kabaklı Patates Yemeği20/07/2015 - 0 Yorum Var
  • Tığ İşi Bebek Hırkaları10/06/2013 - 0 Yorum Var
  • Yumurtalar İçin05/05/2015 - 0 Yorum Var

Popüler Yayınlar