1 Eylül 2014 Pazartesi
Mantarlı Tavuk Sote 2
Gönderen
Selin
Yemeklik doğranmış soğan sıvı yağla birlikte kavurulur. Doğranmış mantarlar ilave edilir ve sotelenir. Kuşbaşı tavuk göğüs eti eklenir. Tavukların rengi dönene kadar kavurulur. Yemeklik doğranmış sivri biberler katılır karıştırılır. Rendelenmiş domatesler, tuz, karabiber, pul biber, kekik ilave edilir ve yemek pişirilir.
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
1 Paket etimek Yarım su bardağı fındık 1 Paket çikolata sosu Şerbeti İçin: 2 Su bardağı şeker 2 Su bardağı su Kreması İçin: ...
-
Hamsiler temizlenir (kılçıkları da çıkarılacak) yıkanır. Hazırlanan hamsiler süzgeçte bekletilir. Bol soğan piyazlık doğranır tavaya alı...
-
Çiçek hanımın ördüğü örgü sepetini çok beğendim, ayrıntılar için Çiçek hanımın bloguna bakabilirsiniz…
-
Aygün hanımın meyvelerden ve kurdelelerden yaptığı kapı çelengini çok beğendim çok güzel olmuş.
0 yorum:
Yorum Gönder