18 Haziran 2012 Pazartesi

Sebzeli Yumurta


4 Yumurta

Yarım küçük boy soğan

Küçük bir parça kabak

Küçük bir parça pırasa

3 Kök ıspanak

5 Mantar

Tuz, karabiber

Sıvı yağ

Yapılışı: Piyazlık kesilmiş soğan, incecik doğranmış pırasa sıvı yağla birlikte sotelenir. İnce ince doğranmış kabak eklenir sotelemeye devam edilir. Doğranmış mantar konur 1-2 dakika sotelenir. İnce doğranmış ıspanak katılır, 2-3 dakika soteledikten sonra tuz karabiber eklenir. Hazırlanan sebze sotesinde 4 ayrı boşluk açılır. Bu boşluklara yumurtalar kırılır. Sebzeli yumurtanın üzerine kapak kapatılır pişirilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Total Pageviews

Son Yazılar

RASTGELE

Popüler Yayınlar