25 Mayıs 2015 Pazartesi

Kill Me Heal Me (Kore Dizisi)-Old Goodbye (Kore Filmi)-Piece (Japon Dizisi)


Piece (Japon Dizisi)


Kill Me Heal Me (Kore Dizisi)


Old Goodbye (Kore Filmi)

Nabrut'un blogunda görünce seyretmeye karar verdiğim Old Goodbye adlı film, zamanda yolculukla ilgili, biraz durgun ama güzel bir filmdi. Piece, Kill Me Heal Me isimli diziler ise biri Japon diğeri Kore yapımı olan izlediğim ve beğendiğim diziler. Özellikle Kill Me Heal Me adlı diziyi çok beğendim.

Kill Me Heal Me (Kore Dizisi)

Adı: Kill Me, Heal Me
Tür: Romantik, Komedi, Tıbbi 
Yönetmenler: Kim Jin Man, Kim Dae Jin
Senarist: Jin Soo Wan
Konusu:
Dissosiyatif Kimlik Bozukluğu hastası üçüncü kuşak bir milyarder Cha Do Hyun ile psikiyatri uzmanlığı asistanlığının birinci yılında olan ve onu gizlice tedavi eden Oh Ri Jin arasında geçen bir romantik komedi. Çocukluğunda yaşadığı travmatik bir olaydan sonra, Cha Do Hyun hafıza kayıpları yaşar ve sonra kişiliği yedi farklı kimliğe bölünür. Asistan doktor, Oh Ri Jin, görünürde güzel, masum ve popüler bir kadındır fakat o ve ikiz kardeşi, Oh Ri On, diğer yüzlerini gizlerler. Oh Ri Jin para merkezli, pis huyları olan ve profesyonel bir güreşçi olmayı hayal eden biridir; Oh Ri On ise safmış gibi davranmasına rağmen aslında dahi bir dedektif romanları yazarıdır.

Old Goodbye (Kore Filmi)

Yönetmen: Kim Hee-Won (Fated To Love You)
Oyuncular:
Jang Hyuk
Jang Na Ra
Konusu:
Soo Hyuk bir telefon alır ve kendisine bir ev kaldığını öğrenir. Bu ev eski eşi Chae Hee'ye aittir. Soo Hyuk gizli tavan arasında eski birkaç polaroid fotoğraf bulur ve geçmişe gider... Chae Hee ölümü bekliyordur ve Soo Hyuk onu kurtarmak için mücadele vermektedir. Böylece nefes kesici zaman yolculuğu başlar..

Piece (Japon Dizisi)

Yönetmen: Kawai Hayato 
Tür: Gizem 
Ülke: Japonya 
Bölüm Sayısı: 13
Oyuncular:
Nakayama Yuma - Narumi Hikaru 
Honda Tsubasa - Mizuho Suga
Nozawa Yuki - Sugawara Yu
Matsumura Hokuto - Yanai Takashi
Yasui Kentaro - Koike senpai
Suzuki Airi - Madoka Setouchi
Arai Moe - Nishida Reimi
Mizuno Erina - Origuchi Haruka
Konusu:
3 yıl önce, lise 2. sınıftayken Narumi Hikaru ve Suga Mizuho birbirine aşık olup aylarca gizlice çıkarlar. Hikaru'nun karşısındakilere fazla ilgi gösterme, Mizuho'nun ise karşısındakilere mesafe koyma gibi bir sorunu vardır. Bir daha görüşmeyi düşünmeyen bu çiftin yolları kanserden kaybettikleri lise arkadaşları Origuchi Haruka'nın cenazesinde yeniden kesişir. Mizuho'yu kaybettiği kızının yakın bir arkadaşı zanneden Haruka'nın annesi ondan Haruka'nın ölmeden önce görüştüğü meçhul sevgiliyi bulmasını ister. Hikaru ve Mizuho geçmişte vakit geçirdikleri arkadaşlarıyla yeniden görüşmeye başlarlar. Geçmişlerindeki kırıntıları topladıkça birbirilerinin daha önce hiç görmedikleri yanlarını da görmeye başlayacaklardı.



0 yorum:

Yorum Gönder

Total Pageviews

Son Yazılar

RASTGELE

Popüler Yayınlar