Kırmızı biber, yeşil biber, soğan yemeklik doğranır ve sıvı yağda kavrulur. Tavuk kıyması da eklenip kavrulur. Domatesler rendelenir, kıymaya ilave edilir ve pişirilir. İnce kesilmiş maydanoz, biber salçası, biraz sıcak su, soya sosu, karabiber, pul biber, kırmızı toz biber, kekik eklenir pişirilir. Patlıcanlar küp küp kesilip kızartılır. Kızarmış patlıcanların yarısı tepsiye konur. Üzerine kıymalı harcı dökülür. Kalan patlıcanlar da harcın üzerine konur. Üstüne domates dilimleri koyulur ve biraz sıcak su dökülüp, fırında pişirilir.
1 Mayıs 2012 Salı
Fırında Kıymalı Patlıcan
Gönderen
Selin
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
Son zamanlarda birçok Kore dizisi izledim. İzlediğim, beğendiğim, tavsiye edebileceğim diziler: Cheese İn The Trap, Splash Splash Love, S...
-
450gr. (3 küçük boy) kabak 1 Küçük soğanın suyu 1 Su bardağı uzun taneli jasmin pirinç Yarım kahve fincanı+1,5 yemek kaşığı soya sosu...
-
Sakal ipten yatak örtüsü ve yastık için burayı ve burayı tıklayın.
-
Tavsiye Kanalı Enterogermina göndermiş. Enterogermina çocukların sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye...
0 yorum:
Yorum Gönder