Zeytinyağı tavaya konur kızdırılır. Kuşbaşı doğranmış tavuk etleri ilave edilir ve renkleri dönene dek kavrulur. Küp kesilmiş yeşil biberlerle kırmızı biberler eklenir 3-4 dakika kavrulur. Doğranmış mantarlar katılır ve 2-3 dakika daha kavrulur. Domates salçası, biber salçası, kekik, tuz eklenir. 1-2 Dakika çevrilip, ocaktan alınır.
1 Haziran 2012 Cuma
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
Seninle forumdan bulduğum dantel örtünün yapılışını merak ederseniz, örtünün yapılışına buradan ulaşabilirsiniz.
-
Son zamanlarda birçok Kore dizisi izledim. İzlediğim, beğendiğim, tavsiye edebileceğim diziler: Cheese İn The Trap, Splash Splash Love, S...
-
2 Yumurta (1 sarısı üzerine) 100gr. Yumuşak tereyağı 1 Su bardağı süt Çeyrek su bardağı sıvı yağ 1 Paket yaş maya 1 Yemek kaşığı şek...
-
450gr. (3 küçük boy) kabak 1 Küçük soğanın suyu 1 Su bardağı uzun taneli jasmin pirinç Yarım kahve fincanı+1,5 yemek kaşığı soya sosu...
-
Tavuk etleri küp küp doğranır biraz sıvı yağ, tuz, karabiber, pul biber, kırmızı toz biber ve kekikle karıştırdıktan sonra buzdolabında...
0 yorum:
Yorum Gönder