Tavuk etleri küp küp doğranır biraz sıvı yağ, tuz,
karabiber, pul biber, kırmızı toz biber ve kekikle karıştırdıktan sonra
buzdolabında 1-2 saat bekletilir. Teflon tava hiç yağ konmadan kızdırılır ve
baharatlı tavuk tavaya alınır kavrulur. Lavaş ekmeklerine kıvırcık yaprakları,
domates dilimleri, piyazlık kesilmiş kuru soğan, iri doğranmış taze soğan, patates
kızartması ve kavrulmuş tavuk konur. Dürüm şeklinde sarılır servis yapılır.
21 Ocak 2013 Pazartesi
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
Marmelatlı pastane kurabiyesi tadan herkesin beğendiği enfes bir kurabiye. Ağızda dağılan çok lezzetli bir kurabiye. Marmelatlı pastane...
-
2 Yumurta (1 sarısı üzerine) 100gr. Yumuşak tereyağı 1 Su bardağı süt Çeyrek su bardağı sıvı yağ 1 Paket yaş maya 1 Yemek kaşığı şe...
-
2 Yumurta (1 sarısı üzerine) 100gr. Yumuşak tereyağı 1 Su bardağı süt Çeyrek su bardağı sıvı yağ 1 Paket yaş maya 1 Yemek kaşığı şek...
-
Ev usulü gözlemeyi ilk kez yaptım ve çok beğendim. Gözlemenin içine istediğiniz harcı koyabilirsiniz. Gözlemeleri Patatesli, ıspanaklı, ...
-
Muhallebisi İçin: 2,5 Su bardağı süt Yarım su bardağı+çeyrek su bardağı un Yarım su bardağı şeker 1 Vanilya Üzeri İçin: 1...
-
5 Küçük patates 1 Büyük soğan 1 Su bardağı yemeklik doğranmış kırmızı biber 2 Yeşil biber 1 Yürek 2 Böbrek 150gr. Karaciğer ...
-
Linkleri tıklayınca birbirinden güzel etamin desenlerine ulaşabilirsiniz. http://www.pinterest.com/silverwing67/x-stitch-berlin-and-antiqu...
-
Labne peynirini çok severim. Pınar ve Tavsiye Kanalı Pınar Labne Peyniri göndermişler. Paketin içinde rozet, Pınar Labnenin indiri...

0 yorum:
Yorum Gönder