Tavuk etleri küp küp doğranır biraz sıvı yağ, tuz,
karabiber, pul biber, kırmızı toz biber ve kekikle karıştırdıktan sonra
buzdolabında 1-2 saat bekletilir. Teflon tava hiç yağ konmadan kızdırılır ve
baharatlı tavuk tavaya alınır kavrulur. Lavaş ekmeklerine kıvırcık yaprakları,
domates dilimleri, piyazlık kesilmiş kuru soğan, iri doğranmış taze soğan, patates
kızartması ve kavrulmuş tavuk konur. Dürüm şeklinde sarılır servis yapılır.
21 Ocak 2013 Pazartesi
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
http://cute-amigurumi.blogspot.com.tr/ http://www.vendulkam.com/ http://btree-koeln.blogspot.com.tr/ http://bizzybeeklaske.blogspot.co...
-
Yabancı yemek sitelerine ve yabancı yemek bloglarına aşağıdaki adresleri tıklayarak ulaşabilirsiniz. www.roxanashomebaking.com/ http://...
-
Kıyma, rondodan geçirilmiş bayat ekmek, rendelenmiş soğan, ince doğranmış maydanoz, yumurta, tuz, karabiber, pul biber, nane, kimyon, k...
-
Yabancı dekupaj sitelerine aşağıdaki adresleri tıklayarak ulaşabilirsiniz. https://plus.google.com/photos/101543357763758987244/albums/53...
-
Yabancı el işi sitelerine aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz… http://tecendoartesesonhos.blogspot.com/ http://vechernie-posidelk...
-
Yabancı etamin ve yabancı elişi bloglarına aşağıdaki adreslerden ve ayrıca onların blog listelerinden ulaşabilirsiniz... http://creazionif...
-
Yabancı etamin sitelerine aşağıdaki adreslerden ulaşabilirsiniz. Bu siteleri uzun süredir takip ediyorum, harika etamin desenleri var… ...
-
http://www.feelingstitchy.com/ http://www.meumundocraft.com/ http://www.jipbyjan.nl/ http://littlemonkeyshop.blogspot.com.tr/ http://po...
0 yorum:
Yorum Gönder