Pırasa küçük küçük doğranır sıvı yağla birlikte sotelenir. Kabak,
patates, havuç rendelenir pırasaya eklenir ve kavrulur. Tuz, karabiber ilave
edilir karıştırılır. Yumurtalar kırılır, yumurtaların üzerlerine tuz, pul biber
serpilir. Yumurtaların akları pişene dek pişirilir.
1 Nisan 2013 Pazartesi
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
450gr. (3 küçük boy) kabak 1 Küçük soğanın suyu 1 Su bardağı uzun taneli jasmin pirinç Yarım kahve fincanı+1,5 yemek kaşığı soya sosu...
-
Son zamanlarda birçok Kore dizisi izledim. İzlediğim, beğendiğim, tavsiye edebileceğim diziler: Cheese İn The Trap, Splash Splash Love, S...
-
Sakal ipten yatak örtüsü ve yastık için burayı ve burayı tıklayın.
-
Tavsiye Kanalı Enterogermina göndermiş. Enterogermina çocukların sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye...
-
250gr. Kıyma 1 Çay bardağı bayat ekmek (rondodan geçirilmiş) 1 Yumurta 1 Soğan (rendelenmiş) Yedi türlü baharatı ve tuz ...
-
Yumurta kartonundan çelenk yapmışlar. Farklı el işleri yapmak isteyenler için güzel bir fikir….
1 yorum:
yumurtalarda en kıvamında olmuş eline sağlık
Yorum Gönder