Pırasa küçük küçük doğranır sıvı yağla birlikte sotelenir. Kabak,
patates, havuç rendelenir pırasaya eklenir ve kavrulur. Tuz, karabiber ilave
edilir karıştırılır. Yumurtalar kırılır, yumurtaların üzerlerine tuz, pul biber
serpilir. Yumurtaların akları pişene dek pişirilir.
1 Nisan 2013 Pazartesi
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
Ev usulü gözlemeyi ilk kez yaptım ve çok beğendim. Gözlemenin içine istediğiniz harcı koyabilirsiniz. Gözlemeleri Patatesli, ıspanaklı, ...
-
I Hear Your Voice Ojakgyo Brothers ...
-
Hamuru için: 1 Yumurta 125gr. Yumuşak margarin 3 Yemek kaşığı dolusu şeker 1Vanilya 1 Tutam tuz Aldığı kadar un Krem...
-
Linkleri tıklayınca birbirinden güzel nakış desenlerine ulaşabilirsiniz. http://www.pinterest.com/pin/400961173046859803/ http://www.pi...
-
1 Yumurta 125gr. Yumuşak margarin Yarım su bardağı pudra şekeri 1 Su bardağından 2 parmak eksik irmik Aldığı kadar un 1 Kabartma t...
-
Boncuklarla süslenmiş bu güzel berenin nasıl yapıldığını görmek için buradaki bloga bakabilirsiniz.
-
5 Küçük patates 1 Büyük soğan 1 Su bardağı yemeklik doğranmış kırmızı biber 2 Yeşil biber 1 Yürek 2 Böbrek 150gr. Karaciğer ...
1 yorum:
yumurtalarda en kıvamında olmuş eline sağlık
Yorum Gönder