Pırasa küçük küçük doğranır sıvı yağla birlikte sotelenir. Kabak,
patates, havuç rendelenir pırasaya eklenir ve kavrulur. Tuz, karabiber ilave
edilir karıştırılır. Yumurtalar kırılır, yumurtaların üzerlerine tuz, pul biber
serpilir. Yumurtaların akları pişene dek pişirilir.
1 Nisan 2013 Pazartesi
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
Tığ işi cup kek yapımının ayrıntıları için Burcu hanımın bloguna bakabilirsiniz….
-
Yabancı etamin ve yabancı elişi bloglarına aşağıdaki adreslerden ve ayrıca onların blog listelerinden ulaşabilirsiniz... http://creazionif...
-
Elde örülmüş kırlentleri ve battaniyeleri çok severim. Bir motif bulduğum zaman battaniyede ve kırlentte nasıl durur acaba diye düşünürü...
-
Kurdele nakışıyla yapılmış olan bu zarif perde tutacağını buradaki blogda buldum.
-
1 Çay bardağı sıcak süt 1 Çay bardağı sıvı yağ 2 Yumurta (1 sarısı üzerine) 1 Paket ınstant maya 1 Paket kabartma tozu Aldığı...
-
Fantastik dizileri çok seviyorum. Nette fantastik dizi ararken bulduğum Once Upon A Time adlı diziye bayıldım. Masalsı harika bir dizi, her ...
1 yorum:
yumurtalarda en kıvamında olmuş eline sağlık
Yorum Gönder