Pırasa küçük küçük doğranır sıvı yağla birlikte sotelenir. Kabak,
patates, havuç rendelenir pırasaya eklenir ve kavrulur. Tuz, karabiber ilave
edilir karıştırılır. Yumurtalar kırılır, yumurtaların üzerlerine tuz, pul biber
serpilir. Yumurtaların akları pişene dek pişirilir.
1 Nisan 2013 Pazartesi
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
10 Bölümlük güzel bir dizi olan Nail Shop Paris adlı Kore dizisinin konusu kısaca şöyle: Hikaye, Hong Yeo-Joo adlı kadın karakterin ken...
-
1 Paket pötibör bisküvi (35adet) 1 Çay bardağı yer fıstığı 2 Yemek kaşığı margarin Kreması İçin: 1 Paket vanilyalı puding, süt...
-
2 Yumurta (1 sarısı üzerine) 1 Çay bardağı yoğurt Çeyrek çay bardağı sıvı yağ 1 Yemek kaşığı dolusu yumuşak tereyağı 1 Kabartma ...
-
Bulgurla yapılan köfteleri çok severim Her Tatdan Çeşni adlı blogda bulgur köftesini görünce bunu denemeliyim dedim. Bulgur köftesin...
-
Balıklar temizlenir, fileto haline getirilir. Alabalıklar önce boydan sonra da enlemesine, 4 parça olacak şekilde kesilir. Arpacık soğanl...
1 yorum:
yumurtalarda en kıvamında olmuş eline sağlık
Yorum Gönder