Labne peyniri, mayonez, ince
doğranmış maydanoz karıştırılır. Yuvarlak ekmek dilimlerinin üzerine labneli
karışımdan sürülür. Üzerleri zeytin ezmesi, domates ve kornişon turşu
parçaları, marul yapraklarıyla süslenir.
5 Ekim 2013 Cumartesi
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
- 
Elde örülmüş kırlentleri ve battaniyeleri çok severim. Bir motif bulduğum zaman battaniyede ve kırlentte nasıl durur acaba diye düşünürü...
 - 
Yabancı etamin ve yabancı elişi bloglarına aşağıdaki adreslerden ve ayrıca onların blog listelerinden ulaşabilirsiniz... http://creazionif...
 - 
Tığ işi cup kek yapımının ayrıntıları için Burcu hanımın bloguna bakabilirsiniz….
 
0 yorum:
Yorum Gönder