Balıklar temizlenir, fileto haline getirilir. Alabalıklar önce boydan sonra da enlemesine, 4 parça olacak şekilde kesilir. Arpacık soğanları sıvı yağla birlikte hafif pembeleşene kadar kavrulur. Doğranmış yeşil biberler eklenir, kavrulmaya devam edilir. Doğranmış mantarlar ilave edilir kavrulur. Doğranmış maydanozlar, kiraz domatesler, tuz, karabiber, pul biber, kırmızı toz biber koyulur. 3-4 Dakika daha kavrulur. Üzerine balık dilimleri konur. Limon dilimleri konur ve yeterince su ilave edilir. Tencerenin kapağı kapatılır ve yemek pişirilir.
2 Şubat 2015 Pazartesi
Mantarlı Alabalık
Gönderen
Selin
Balıklar temizlenir, fileto haline getirilir. Alabalıklar önce boydan sonra da enlemesine, 4 parça olacak şekilde kesilir. Arpacık soğanları sıvı yağla birlikte hafif pembeleşene kadar kavrulur. Doğranmış yeşil biberler eklenir, kavrulmaya devam edilir. Doğranmış mantarlar ilave edilir kavrulur. Doğranmış maydanozlar, kiraz domatesler, tuz, karabiber, pul biber, kırmızı toz biber koyulur. 3-4 Dakika daha kavrulur. Üzerine balık dilimleri konur. Limon dilimleri konur ve yeterince su ilave edilir. Tencerenin kapağı kapatılır ve yemek pişirilir.
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
Ev usulü gözlemeyi ilk kez yaptım ve çok beğendim. Gözlemenin içine istediğiniz harcı koyabilirsiniz. Gözlemeleri Patatesli, ıspanaklı, ...
-
I Hear Your Voice Ojakgyo Brothers ...
-
Hamuru için: 1 Yumurta 125gr. Yumuşak margarin 3 Yemek kaşığı dolusu şeker 1Vanilya 1 Tutam tuz Aldığı kadar un Krem...
-
Linkleri tıklayınca birbirinden güzel nakış desenlerine ulaşabilirsiniz. http://www.pinterest.com/pin/400961173046859803/ http://www.pi...
-
1 Yumurta 125gr. Yumuşak margarin Yarım su bardağı pudra şekeri 1 Su bardağından 2 parmak eksik irmik Aldığı kadar un 1 Kabartma t...
-
Boncuklarla süslenmiş bu güzel berenin nasıl yapıldığını görmek için buradaki bloga bakabilirsiniz.
-
5 Küçük patates 1 Büyük soğan 1 Su bardağı yemeklik doğranmış kırmızı biber 2 Yeşil biber 1 Yürek 2 Böbrek 150gr. Karaciğer ...
0 yorum:
Yorum Gönder