Balıklar temizlenir, fileto haline getirilir. Alabalıklar önce boydan sonra da enlemesine, 4 parça olacak şekilde kesilir. Arpacık soğanları sıvı yağla birlikte hafif pembeleşene kadar kavrulur. Doğranmış yeşil biberler eklenir, kavrulmaya devam edilir. Doğranmış mantarlar ilave edilir kavrulur. Doğranmış maydanozlar, kiraz domatesler, tuz, karabiber, pul biber, kırmızı toz biber koyulur. 3-4 Dakika daha kavrulur. Üzerine balık dilimleri konur. Limon dilimleri konur ve yeterince su ilave edilir. Tencerenin kapağı kapatılır ve yemek pişirilir.
2 Şubat 2015 Pazartesi
Mantarlı Alabalık
Gönderen
Selin
Balıklar temizlenir, fileto haline getirilir. Alabalıklar önce boydan sonra da enlemesine, 4 parça olacak şekilde kesilir. Arpacık soğanları sıvı yağla birlikte hafif pembeleşene kadar kavrulur. Doğranmış yeşil biberler eklenir, kavrulmaya devam edilir. Doğranmış mantarlar ilave edilir kavrulur. Doğranmış maydanozlar, kiraz domatesler, tuz, karabiber, pul biber, kırmızı toz biber koyulur. 3-4 Dakika daha kavrulur. Üzerine balık dilimleri konur. Limon dilimleri konur ve yeterince su ilave edilir. Tencerenin kapağı kapatılır ve yemek pişirilir.
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
Tığ işi cup kek yapımının ayrıntıları için Burcu hanımın bloguna bakabilirsiniz….
-
Yabancı etamin ve yabancı elişi bloglarına aşağıdaki adreslerden ve ayrıca onların blog listelerinden ulaşabilirsiniz... http://creazionif...
-
Elde örülmüş kırlentleri ve battaniyeleri çok severim. Bir motif bulduğum zaman battaniyede ve kırlentte nasıl durur acaba diye düşünürü...
-
Labne peyniri, mayonez, ince doğranmış maydanoz karıştırılır. Yuvarlak ekmek dilimlerinin üzerine labneli karışımdan sürülür. Üzerleri zeyt...

0 yorum:
Yorum Gönder