Balıklar temizlenir, fileto haline getirilir. Alabalıklar önce boydan sonra da enlemesine, 4 parça olacak şekilde kesilir. Arpacık soğanları sıvı yağla birlikte hafif pembeleşene kadar kavrulur. Doğranmış yeşil biberler eklenir, kavrulmaya devam edilir. Doğranmış mantarlar ilave edilir kavrulur. Doğranmış maydanozlar, kiraz domatesler, tuz, karabiber, pul biber, kırmızı toz biber koyulur. 3-4 Dakika daha kavrulur. Üzerine balık dilimleri konur. Limon dilimleri konur ve yeterince su ilave edilir. Tencerenin kapağı kapatılır ve yemek pişirilir.
2 Şubat 2015 Pazartesi
Mantarlı Alabalık
Gönderen
Selin
Balıklar temizlenir, fileto haline getirilir. Alabalıklar önce boydan sonra da enlemesine, 4 parça olacak şekilde kesilir. Arpacık soğanları sıvı yağla birlikte hafif pembeleşene kadar kavrulur. Doğranmış yeşil biberler eklenir, kavrulmaya devam edilir. Doğranmış mantarlar ilave edilir kavrulur. Doğranmış maydanozlar, kiraz domatesler, tuz, karabiber, pul biber, kırmızı toz biber koyulur. 3-4 Dakika daha kavrulur. Üzerine balık dilimleri konur. Limon dilimleri konur ve yeterince su ilave edilir. Tencerenin kapağı kapatılır ve yemek pişirilir.
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
10 Bölümlük güzel bir dizi olan Nail Shop Paris adlı Kore dizisinin konusu kısaca şöyle: Hikaye, Hong Yeo-Joo adlı kadın karakterin ken...
-
1 Paket pötibör bisküvi (35adet) 1 Çay bardağı yer fıstığı 2 Yemek kaşığı margarin Kreması İçin: 1 Paket vanilyalı puding, süt...
-
2 Yumurta (1 sarısı üzerine) 1 Çay bardağı yoğurt Çeyrek çay bardağı sıvı yağ 1 Yemek kaşığı dolusu yumuşak tereyağı 1 Kabartma ...
-
Bulgurla yapılan köfteleri çok severim Her Tatdan Çeşni adlı blogda bulgur köftesini görünce bunu denemeliyim dedim. Bulgur köftesin...
-
Balıklar temizlenir, fileto haline getirilir. Alabalıklar önce boydan sonra da enlemesine, 4 parça olacak şekilde kesilir. Arpacık soğanl...
0 yorum:
Yorum Gönder