Piyazlık kesilmiş soğan sıvı yağla birlikte sotelenir.
Kibrit biçiminde kesilmiş taze fasulye eklenir, sotelemeye devam edilir.
Sırasıyla ince doğranmış karnıbahar, kibrit biçiminde kesilmiş patates, kabak,
yeşil biber ilave edilir sotelenir (sebzeler biraz diri kalmalı). Yeterince su,
tuz, karabiber, pul biber konur ve suyu kaynayana kadar pişirilir. Kaynayınca
noodle, tavuk veya et suyu tableti, kimyon ilave edilir. Biraz sulu kalacak
şekilde pişirilir.
8 Ekim 2012 Pazartesi
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
Son zamanlarda birçok Kore dizisi izledim. İzlediğim, beğendiğim, tavsiye edebileceğim diziler: Cheese İn The Trap, Splash Splash Love, S...
-
İçi için: Kıyma, haşlanmış ıspanak, soğan, Salça, sıvı yağ, maydanoz, tuz, karabiber Sosu için: 1 Şişe soda Yarım su bardağı sıvı ...
-
Sakal ipten yatak örtüsü ve yastık için burayı ve burayı tıklayın.
0 yorum:
Yorum Gönder