Piyazlık kesilmiş soğan sıvı yağla birlikte sotelenir.
Kibrit biçiminde kesilmiş taze fasulye eklenir, sotelemeye devam edilir.
Sırasıyla ince doğranmış karnıbahar, kibrit biçiminde kesilmiş patates, kabak,
yeşil biber ilave edilir sotelenir (sebzeler biraz diri kalmalı). Yeterince su,
tuz, karabiber, pul biber konur ve suyu kaynayana kadar pişirilir. Kaynayınca
noodle, tavuk veya et suyu tableti, kimyon ilave edilir. Biraz sulu kalacak
şekilde pişirilir.
8 Ekim 2012 Pazartesi
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
Marmelatlı pastane kurabiyesi tadan herkesin beğendiği enfes bir kurabiye. Ağızda dağılan çok lezzetli bir kurabiye. Marmelatlı pastane...
-
1 Yumurta 1 Yemek kaşığı dolusu tereyağı (50gr.) 2 Yemek kaşığı sıvı yağ 3 Yemek kaşığı pudra şekeri 2 Yemek kaşığı nişasta 1 Çay ka...
-
Zeytinyağı tavaya konur kızdırılır. Kuşbaşı doğranmış tavuk etleri ilave edilir ve renkleri dönene dek kavrulur. Küp kesilmiş yeşil biberler...
0 yorum:
Yorum Gönder