Piyazlık kesilmiş soğan sıvı yağla birlikte sotelenir.
Kibrit biçiminde kesilmiş taze fasulye eklenir, sotelemeye devam edilir.
Sırasıyla ince doğranmış karnıbahar, kibrit biçiminde kesilmiş patates, kabak,
yeşil biber ilave edilir sotelenir (sebzeler biraz diri kalmalı). Yeterince su,
tuz, karabiber, pul biber konur ve suyu kaynayana kadar pişirilir. Kaynayınca
noodle, tavuk veya et suyu tableti, kimyon ilave edilir. Biraz sulu kalacak
şekilde pişirilir.
8 Ekim 2012 Pazartesi
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
1,5 Su bardağı kuru elma 1 Su bardağı küçük doğranmış kuru kayısı 1 Su bardağı şeker Yarım su bardağı kuru üzüm 8-10 Adet kuru i...
-
Ev usulü gözlemeyi ilk kez yaptım ve çok beğendim. Gözlemenin içine istediğiniz harcı koyabilirsiniz. Gözlemeleri Patatesli, ıspanaklı, ...
-
Portakallı muhallebi tarifimi çay kahve bahane etkinliği için Marifetane Elif Hatice’ye gönderiyorum. 2 Su bardağı portakal suyu 3 Su ...
-
Kızlarınızı sevindirmek için örebileceğiniz bu bebeklere bayıldım. Bu güzel kızları şu blogda buldum.
-
Son zamanlarda birçok Kore dizisi izledim. İzlediğim, beğendiğim, tavsiye edebileceğim diziler: Cheese İn The Trap, Splash Splash Love, S...
0 yorum:
Yorum Gönder