Piyazlık kesilmiş soğan sıvı yağla birlikte sotelenir.
Kibrit biçiminde kesilmiş taze fasulye eklenir, sotelemeye devam edilir.
Sırasıyla ince doğranmış karnıbahar, kibrit biçiminde kesilmiş patates, kabak,
yeşil biber ilave edilir sotelenir (sebzeler biraz diri kalmalı). Yeterince su,
tuz, karabiber, pul biber konur ve suyu kaynayana kadar pişirilir. Kaynayınca
noodle, tavuk veya et suyu tableti, kimyon ilave edilir. Biraz sulu kalacak
şekilde pişirilir.
8 Ekim 2012 Pazartesi
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
450gr. (3 küçük boy) kabak 1 Küçük soğanın suyu 1 Su bardağı uzun taneli jasmin pirinç Yarım kahve fincanı+1,5 yemek kaşığı soya sosu...
-
Seninle forumdan bulduğum dantel örtünün yapılışını merak ederseniz, örtünün yapılışına buradan ulaşabilirsiniz.
-
250gr. Kıyma 1 Çay bardağı bayat ekmek (rondodan geçirilmiş) 1 Yumurta 1 Soğan (rendelenmiş) Yedi türlü baharatı ve tuz ...
-
Son zamanlarda birçok Kore dizisi izledim. İzlediğim, beğendiğim, tavsiye edebileceğim diziler: Cheese İn The Trap, Splash Splash Love, S...
-
Sakal ipten yatak örtüsü ve yastık için burayı ve burayı tıklayın.
-
Tavsiye Kanalı Enterogermina göndermiş. Enterogermina çocukların sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye...
-
2 Yumurta (1 sarısı üzerine) 100gr. Yumuşak tereyağı 1 Su bardağı süt Çeyrek su bardağı sıvı yağ 1 Paket yaş maya 1 Yemek kaşığı şek...
0 yorum:
Yorum Gönder