Hamsiler temizlenir (kılçıkları da çıkarılacak) yıkanır.
Hazırlanan hamsiler süzgeçte bekletilir. Bol soğan piyazlık doğranır tavaya
alınır. Üzerine dilimlenmiş sarımsaklar ve doğranmış maydanozlar serpilir. Hazırlanan
hamsiler tavadaki malzemenin üstüne dizilir. Biraz sıvı yağ, karabiber, tuz,
yeteri kadar su çırpılır hamsilerin üzerine gezdirilir. Limon dilimleri de
hamsilerin üzerine konur ve bir kapak kapatılır. Kısık ateşte pişirilir.
10 Aralık 2012 Pazartesi
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
1 Şişe soda 1 Yumurta Aldığı kadar un Tuzot, karabiber, pul biber Tavuk ciğeri Yapılışı: Tavuk ciğeri hariç tüm malzemeler karıştı...
-
Nightmare Teacher Bölüm Sayısı:12 Ülke: Güney Kore Tür: Gençlik, Gizem, Gerilim, Fantastik Yapım Yılı: 2015 - 2016 oyunc...
-
Linkleri tıklayınca birbirinden güzel etamin desenlerine ulaşabilirsiniz. http://www.pinterest.com/silverwing67/x-stitch-berlin-and-antiqu...
-
Linkleri tıklayınca birbirinden güzel nakış desenlerine ulaşabilirsiniz. http://www.pinterest.com/pin/400961173046859803/ http://www.pi...
1 yorum:
hamsinin tam zamanı bol bol yemeli elinize sağlık
Yorum Gönder