10 Aralık 2012 Pazartesi

Jambonlu Erişte


2,5 Su bardağı erişte
1 Çay bardağı küp doğranmış dana jambonu
3 Dilim tavuk jambonu
1 Yeşil biber
1 Soğan
4 Yemek kaşığı soya sosu
Sıvı yağ, karabiber
Yapılışı: Yemeklik doğranmış soğan ve biberler tencereye alınır, sıvı yağ eklenip kavrulurlar. Küp doğranmış jambonlar ilave edilir kavurmaya devam edilir. Soya sosu, karabiber konur biraz çevrilir. Haşlanmış soğuk sudan geçirilmiş erişte eklenir. Erişteler ısınana kadar çevrilir ve ocaktan alınır.

1 yorum:

kardelen sezgin dedi ki...

çok severim erişteli tarifleri eline sağlık

Yorum Gönder

Total Pageviews

Son Yazılar

RASTGELE

Popüler Yayınlar