10 Aralık 2012 Pazartesi

Sebzeli Sakatat


5 Küçük patates
1 Büyük soğan
1 Su bardağı yemeklik doğranmış kırmızı biber
2 Yeşil biber
1 Yürek
2 Böbrek
150gr. Karaciğer
100gr. Akciğer
Maydanoz
Sıvı yağ
Tuz, karabiber, pul biber
Kırmızı toz biber, kekik, nane
Yapılışı: Patatesler soyulur, yıkanır ve küçük küp küp doğrandıktan sonra kızartılır. Yemeklik doğranmış soğan sıvı yağla birlikte sotelenir. Yemeklik doğranmış biberler ilave edilir kavrulur. Küp küp doğranmış sakatat eklenip kavrulur. Doğranmış maydanoz katılır karıştırılır. Kızarmış patatesler, baharatlar ve tuz konduktan sonra 1-2 dakika daha çevrilir ocaktan alınır.

1 yorum:

kardelen sezgin dedi ki...

çiğeri severim hepsi beraber hiç denemedim elinize sağlık

Yorum Gönder

Total Pageviews

Son Yazılar

RASTGELE

Popüler Yayınlar