Kıyma, rondodan geçirilmiş bayat ekmek, rendelenmiş soğan,
ince doğranmış maydanoz, yumurta, tuz, karabiber, pul biber, nane, kimyon,
kırmızı toz biber bir kapta yoğrulur. Köfte şekilleri verilir kızartılır. Biber
salçasıyla domates salçası sıvı yağla birlikte kavrulur. Yeterince su eklenir,
koyuca sos kıvamında bir sos pişirilir. Pideler doğranır, yağ koymadan tavada
ısıtılır. Servis tabağına pideler alınır, üzerlerine sarımsaklı yoğurt dökülür.
Köfteler dizilir, köftelerin üzerlerine salçalı sos gezdirilir.
4 Mart 2013 Pazartesi
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
Tığ işi cup kek yapımının ayrıntıları için Burcu hanımın bloguna bakabilirsiniz….
-
Yabancı etamin ve yabancı elişi bloglarına aşağıdaki adreslerden ve ayrıca onların blog listelerinden ulaşabilirsiniz... http://creazionif...
-
Elde örülmüş kırlentleri ve battaniyeleri çok severim. Bir motif bulduğum zaman battaniyede ve kırlentte nasıl durur acaba diye düşünürü...
-
Kurdele nakışıyla yapılmış olan bu zarif perde tutacağını buradaki blogda buldum.
-
1 Çay bardağı sıcak süt 1 Çay bardağı sıvı yağ 2 Yumurta (1 sarısı üzerine) 1 Paket ınstant maya 1 Paket kabartma tozu Aldığı...
-
Fantastik dizileri çok seviyorum. Nette fantastik dizi ararken bulduğum Once Upon A Time adlı diziye bayıldım. Masalsı harika bir dizi, her ...
0 yorum:
Yorum Gönder