Kıyma, rondodan geçirilmiş bayat ekmek, rendelenmiş soğan,
ince doğranmış maydanoz, yumurta, tuz, karabiber, pul biber, nane, kimyon,
kırmızı toz biber bir kapta yoğrulur. Köfte şekilleri verilir kızartılır. Biber
salçasıyla domates salçası sıvı yağla birlikte kavrulur. Yeterince su eklenir,
koyuca sos kıvamında bir sos pişirilir. Pideler doğranır, yağ koymadan tavada
ısıtılır. Servis tabağına pideler alınır, üzerlerine sarımsaklı yoğurt dökülür.
Köfteler dizilir, köftelerin üzerlerine salçalı sos gezdirilir.
4 Mart 2013 Pazartesi
Total Pageviews
Son Yazılar
RASTGELE
Popüler Yayınlar
-
450gr. (3 küçük boy) kabak 1 Küçük soğanın suyu 1 Su bardağı uzun taneli jasmin pirinç Yarım kahve fincanı+1,5 yemek kaşığı soya sosu...
-
Son zamanlarda birçok Kore dizisi izledim. İzlediğim, beğendiğim, tavsiye edebileceğim diziler: Cheese İn The Trap, Splash Splash Love, S...
-
Sakal ipten yatak örtüsü ve yastık için burayı ve burayı tıklayın.
-
Tavsiye Kanalı Enterogermina göndermiş. Enterogermina çocukların sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye...
-
250gr. Kıyma 1 Çay bardağı bayat ekmek (rondodan geçirilmiş) 1 Yumurta 1 Soğan (rendelenmiş) Yedi türlü baharatı ve tuz ...
-
Yumurta kartonundan çelenk yapmışlar. Farklı el işleri yapmak isteyenler için güzel bir fikir….
0 yorum:
Yorum Gönder